Programma Excellent Luxury Living event 2017

Terwijl de bezoekers door het Beursgebouw wandelen, maken zij kennis met de crème de la crème onder de Nederlandse en Belgische interieurarchitecten en hun gerenommeerde specialisten. Op het Excellent Luxury Living event worden de meest exclusieve, luxueuze en begerenswaardige producten en diensten aangeboden. Naast alles op het gebied van wonen, interieur en exterieur biedt de beurs Excellent Eindhoven ook een platform aan voor (een gelimiteerd aantal) bedrijven die gespecialiseerd zijn in high end lifestyleproducten.

Kwaliteit is het toverwoord op het Excellent Luxury Living event. Naast het genieten van de prachtige stands, genieten de bezoekers ook van culinaire hoogstandjes, verschillende soorten luxe wijnen, champagnes en diverse finger foods. 

Het programma voor de openingsavond op 19 april, zullen wij in aanloop naar het evenement bekend maken. In ieder geval kunt u onder het genot van een glaasje bubbels als eerste genieten van al het moois dat de beurs te bieden heeft. 


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities én over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design