Vechtersmentaliteit, doorpakken!

RESULTAAT: SCOREN

Mijn nieuwsgierigheid prikkelt naar meer en smaakt naar meer! Ik werk en leef met bevlogenheid en ben altijd op jacht naar VERNIEUWING.  Mijn doel, mijn uitdaging is om van het komend event in april "het beste Excellent-event ever” te maken!

Ik ben erg intuïtief ingesteld en volg gewoon mijn gezond verstand. Ik volg mijn scherpe neus en zie altijd mogelijkheden. Ik snuffel met die neus overal rond. Zo ben ik in Rotterdam bij het Design District event in de Van Nelle Fabriek gestuit op de bijzondere (betonlook) meubelen van Net-Echt; geschikt voor binnen en buiten. Ik was gelijk enorm gecharmeerd van deze stijl. JA, dit moet bij ons op het event komen. Past perfect! Na bellen, mailen, bellen, mailen heb ik eindelijk deze vis gevangen.
STATUS: blij.
Het is echt niet een kwestie van bellen en een stand verkopen. Dat wordt vaak gedacht. Was het maar waar. Dan waren we ook zo klaar. Soms kun je snel resultaat boeken. De "grote jongens” hebben meer bedenktijd nodig. Geen enkel probleem, ik ga EN zal die grote vissen vangen!

Via research op social media en door veel evenementen en vakbeurzen te bezoeken, doe ik veel kennis op en laat ik mij vooral veel inspireren. Vervolgens kom ik in aanraking met DÈ partijen die bij de Excellent Eindhoven passen. Ook ga ik naar netwerkbijeenkomsten om ondernemende mensen te ontmoeten en te verbinden. Iedereen kan eigenlijk wel wat voor elkaar betekenen. Durf te delen en niet alleen te nemen.

Tipje van de sluier, exposanten

Leuk om te weten is dat je ook dit jaar weer een collectie van Addy van den Krommenacker, fashion designer bij Excellent Eindhoven kunt komen bewonderen. Dit keer bemand door Carolien ter Linden, CEO van Model Agency Passarella Moda en presentatrice van RTL 4. Het wordt weer een schitterende collectie waar jouw ogen van gaan glanzen. Boodschap voor de vrouwen  Wij vrouwen willen best een centje (meer) betalen om ons nog mooier te voelen.


Zo heb ik ook Juwelier Mas Tu Vu Jewels uit België weten te overtuigen om deel te nemen. Dit ging niet over één nacht ijs hoor. Ik bleef maar denken "no worries” dit gaat mij lukken! Ik begon zelfs over diamanten ringen te dromen. Zo graag wilde ik deze juwelier uit België erbij hebben. En JA hoor ze komen. De aanhouder wint, zullen we maar zeggen. Dit geeft mij energie en geeft veel voldoening.

Normaal gaf ook mijn sport "hardlopen” me deze boost, maar vanwege een lichte kuitblessure was het even pas op de plaats en kon ik helaas niet voluit lopen. Na goed geluisterd te hebben naar mijn lichaam, maar vooral de sporttherapeut kan ik nu gelukkig weer vol aan de bak! Powerrrrr….

Ook TESLA zal een mooie stand gaan invullen, een trouwe deelnemer van Excellent Luxury Living, die altijd resultaat boekt op ons event en zichzelf altijd vol enthousiasme en tot volle tevredenheid goed weet te presenteren. Dit geldt ook voor onze trouwe deelnemers Artistiek, Bart van Bekhoven, Heer & Staalmeester en Wijnhuis Pallhuber. Wij zijn blij met hun, zij blij met ons.

Ik geloof sterk dat je met de juiste houding, dus een positieve mindset en een grote dosis enthousiasme en humor veel resultaat en uiteindelijk groot SUCCES kunt boeken bij de Excellent!

DAT DOE JE TOCH SAMEN!

Dank je voor het lezen van mijn blog.
Share mijn blog en stuur andere geïnteresseerden gerust naar mij door.

Een bruisende groet,

Susan

Tot mijn volgende blog.


Terug naar overzicht


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities én over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design